Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Hieronder vind je de diensten die ik aanbied om jullie te helpen bij het creëren van een gelukkig huwelijk.

Misschien wil je eerst zelf aan de slag?

Dan raad ik je aan om te beginnen met het gratis E-Book RePair Relatietips.

Of wil je liever dat ik je persoonlijk verder help bij het maken van een keuze? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan, zodat we samen helder krijgen wat er nodig is om jullie relatieproblemen op te lossen. Dit gesprek is gratis en verplicht je tot niks.

 

Gratis E-book RePair Relatietips


Start zelf met het verbeteren van jullie relatie met het E-Book RePair Relatietips.

In dit E-Book laat ik je zien hoe je zelf de eerste stappen kunt zetten om de communicatie met je partner te verbeteren. Het is een kort document (19 pagina’s) zodat je er in een avond zelf of samen met je partner doorheen kunt lezen. Een goede manier om het gesprek tussen jullie weer op gang te brengen.

Lees meer..

Je relatie weer op de rit

Je relatie weer op de rit is een programma geschikt voor gevorderde echtparen, pasgetrouwden en stellen die nog van plan zijn elkaar het jawoord te geven en direct een goede start te maken.

Het doel is om in enkele gesprekken samen een plan te maken voor een gezond en gelukkig huwelijk waarin er ruimte is voor jou als individu en voor jullie samen. Zodat je blijdschap en plezier mag ervaren in je relatie en dagelijks van harte voor elkaar kiest.

Lees meer..

Schone lei-sessies

In de beste relaties komt wel eens een heftige ruzie voor. Je hebt er niet van geslapen en merkt dat je blijft hangen in die nare sfeer. Dat wil je niet. Wat je eigenlijk nodig hebt is dat je even flink je hart kunt luchten en het conflict oplossen dat nu tussen jullie staat. Misschien kom je daar zelf niet uit.

Ik kan jullie in een kort en snel traject helpen dat ene conflict op te lossen, die moeilijke keuze te maken of dat moeilijke dilemma te beslechten zodat jullie daarna weer met de neuzen in dezelfde richting verder kunnen.

We ontmoeten elkaar eenmaal face-to-face. De vervolgafspraken doen we via de Skype of per mail.

Ook geschikt voor stellen die ver weg wonen van Leeuwarden!

Lees meer..

APK voor je huwelijk

Je auto laat je periodiek onderhouden om te voorkomen dat die stuk gaat. Dus waarom je huwelijk niet? Om je relatie in goede conditie te houden, kun je er beter snel bij zijn en niet wachten tot de problemen zich opstapelen.

APK voor je huwelijk is een vervolgtraject voor stellen waarmee ik eerder heb gewerkt. De gesprekken zijn los in te plannen naar behoefte, of eens per kwartaal zodat je zeker weet dat je jezelf, elkaar en jullie huwelijk goed onderhoudt.

Lees meer..