Los adviesgesprek

Relatietherapie op maat?

Wil je relatieprobemen op tijd aanpakken zodat het weer net zo fijn wordt als in het begin? Blijf je het maar uitstellen om hulp bij je huwelijksproblemen te vragen omdat je er tegenopzet om een intensief traject te volgen?

Misschien heb je er gewoon behoefte aan om eens te sparren met een neutraal persoon. Of loop je rond met relatietwijfels en wil je onderzoeken wat de kansen zijn om je relatie te herstellen.

Een enkel gesprek kan voldoende zijn om je een zet in de goede richting te geven. Of om je te helpen bij het maken van de juiste keuze wanneer je twijfelt of je wilt blijven of uit elkaar gaan.

Zo’n relatiegesprek kan je aangaan in je eentje of samen met je partner.

Wil je liever geen relatietherapie maar één of enkele losse gesprekken?

Wacht niet langer en maak een afspraak. Op mijn praktijk in Leeuwarden, elders op een neutrale locatie of als dat gemakkelijker voor je is via beeldbellen (Zoom of Face Time). Dan hoef je voor het gesprek niet eens de deur uit.

“Wij zijn super blij met jouw hulp. De negatieve cirkel waarin wij zaten wordt nu doorbroken.
Er wordt weer gecommuniceerd.”

B. en T.

Relatietherapie
Leeuwarden

UPDATES IN JE INBOX?

Geregistreerd:

Snel contact

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Contactgegevens

Jacoline Steegstra
De Lauwers 23
8939 BW Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners