Houd me vast – Relatieweekend op Terschelling

9 -11 mei 2024

Ontdek de Kracht van Verbinding:

‘Houd Me Vast’ Relatieweekend op Terschelling

Een weekend weg met je geliefde, omgeven door de rustgevende natuur van Terschelling, klinkt als een droom. Maar wat als dit weekend jullie relatie een boost kan geven of zelfs transformeren?

In het Hemelvaartsweekend van 9 tot 11 mei 2024 nodigen wij, Jacoline Steegstra en Dolfi Debrot van Huwelijkstrainer, samen met Gerjo en Linda Pasman van Stichting Levende Liefde, jullie uit voor een uniek ‘Houd Me Vast’ relatieweekend.

Voor slechts €997 per koppel, dompelen jullie jezelf onder in een ervaring die niet alleen jullie relatie verrijkt, maar ook een onvergetelijke herinnering creëert.

Waarom ‘Houd Me Vast’?

Dit weekend is meer dan een uitje; het is een investering in je relatie. ‘Houd Me Vast’ is een training, gebaseerd op de bewezen methode Emotionally Focused Therapy (EFT), die focust op het versterken van emotionele banden. Het programma is ontworpen om jullie liefde en intimiteit te verdiepen, en biedt praktische tools om:

  • De liefde en verbinding in jullie relatie te vergroten.
  • Patronen te doorbreken die jullie relatie belemmeren.
  • Een veilige basis te bouwen voor het bespreken van moeilijke onderwerpen.
  • Jullie intimiteit en seksualiteit nieuw leven in te blazen.
  • Jullie relatie levendig en dynamisch te houden.

Wat Kunnen Jullie Verwachten?

Het weekend omvat 8 interactieve sessies waarin jullie samen werken aan jullie relatie. Jullie verblijven in de schilderachtige Folkshegeskoalle op Terschelling, waar rust en natuur bijdragen aan een intieme en ontspannen sfeer. Inbegrepen zijn comfortabele overnachtingen, beide dagen een smakelijk ontbijt en lunch, allemaal in een setting die de romantiek en verbinding bevordert.

Wie zijn Wij?

Wij, huwelijkstrainer Jacoline en echtgenoot Dolfi, combineren onze expertise op het gebied van relatietherapie met de passie en kennis van Gerjo en Linda. Samen vormen we een team dat toegewijd is aan het versterken van relaties en het bieden van een veilige en ondersteunende omgeving voor jullie groei.

Gun Jullie Relatie Deze Unieke Ervaring

Mis deze kans niet om jullie relatie te verrijken en samen een prachtig weekend te beleven. Reserveer nu jullie plek voor dit transformerende ‘Houd Me Vast’ relatieweekend.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Prijs: €997 per stel, inclusief verblijf van donderdag 15.00 uur tot zaterdag 17.00 uur, ontbijt en lunch.

Niet inbegrepen: boottocht naar Terschelling, diner.

Er is plek voor maximaal 10 stellen!

Data:
donderdag 9 tot zaterdag 11 mei 2024

Relatietherapie
Leeuwarden

UPDATES IN JE INBOX?

Geregistreerd:

Snel contact

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Contactgegevens

Jacoline Steegstra
De Lauwers 23
8939 BW Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners