Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Relatietherapie Leeuwarden 

Voor een betere relatie  

Lukt het jullie meer naar elkaar te luisteren en loopt elk gesprek dat jullie voeren uit op niets?
Beland je steeds weer in terugkerende ruzies die eigenlijk gaan over niets?
Blijf je maar hangen in relatiestress terwijl je juist verlangt naar een liefdevolle relatie?

Niets om je voor te schamen.

De meeste (echt)paren worstelen met precies hetzelfde. Kinderen, (schoon)ouders, werkdruk, ziekte of geldzorgen leggen zo’n druk op je relatie dat je elkaar gemakkelijk kwijt raakt. Je voelt je wanhopig omdat het niet meer lukt je partner te bereiken. Terwijl je eerst zo’n hechte band had met elkaar. 

Gelukkig is er herstel mogelijk.

Relatiegesprekken of relatietherapie

Soms zijn er maar een paar gesprekken nodig voor een betere relatie of huwelijk. Of – als jullie relatie net wat meer ondersteuning nodig heeft – relatietherapie. In een kennismakingsgesprek help ik jullie graag bij het maken van de juiste keuze.

Kies voor relatietherapie in Leeuwarden om relatieproblemen te voorkomen of op te lossen.

Bij mijn relatietherapie: 

 • heb je geen doorverwijzing nodig van de huisarts
 • is er geen wachtlijst: binnen een week het intakegesprek
 • krijg je een programma op basis van de behoefte en jullie situatie
 • bied ik je 24/7 ondersteuning via de e-mail

“Ik help als relatietherapeut graag om elkaar beter te leren begrijpen en de relatie op de eerste plaats in jullie leven te zetten. Hierdoor creëren we een goede basis voor een duurzame relatie.”

Gratis E-book RePair Relatietips

Je kunt ook zelf starten met het proberen te herstellen van jullie relatie. Download hieronder het E-book RePair Relatietips. Je leest het document samen in een avondje uit en kunt direct met de tips aan de slag. Ik laat ik je zien hoe je zelf de eerste stap kunt zetten naar een betere relatie. Ik leer je hoe je je partner kunt bereiken. Een goed begin om het gesprek tussen jullie weer op gang te brengen.

Vormen van relatietherapie

Ik bied je een divers aanbod behandelingen voor relatieherstel en huwelijksmediation. Bekijk hieronder de soorten relatietherapie en bepaal welke methode voor jullie relevant is.

Losse relatiegesprekken

Wil je liever geen relatietherapie, maar één of een aantal losse gesprekken? De relatiegesprekken zijn dan zeer geschikt om tijdig de problemen in je relatie aan te pakken.

Een enkel gesprek kan al voldoende zijn om je relatietwijfels weg te nemen. Ik help je tijdens het relatiegesprek graag bij het maken van de juiste keuzes.

De losse relatiegesprekken kun je alleen of samen met je partner aangaan.

Duur: 1 tot 1,5 uur

APK voor je huwelijk

Net zoals je een auto regelmatig naar de garage brengt voor een APK, kun je ook je huwelijk een keuring geven. Tijdens deze coaching middag bekijk je samen of je nog op dezelfde lijn zit in je relatie.

Met dit persoonlijke gesprek houd je de vinger aan de pols en kun je snel aan de bel trekken zodra er knelpunten zijn. Zo voorkom je dat kleine irritaties uitlopen tot een groter probleem. Een goed vervolg op het Je relatie weer op de rit traject.

Duur: 1 dagdeel van 2,5 uur

Je relatie weer op de rit

Wanneer je zelf al van alles hebt geprobeerd om je relatie te verbeteren, maar het tevergeefs werkt, is het tijd voor actie. Ik help graag om de regie terug te krijgen in jullie persoonlijke leven en jullie relatie een boost te geven.

Tijdens dit programma leer je samen stap voor stap de grip terug te krijgen op je plannen, dromen en verwachtingen. Je leert beter met elkaar te communiceren, zodat je weer een sterk team wordt.

Duur: drie tot zes maanden

Weet jij al wat je nodig hebt om jullie relatie of huwelijk te redden? Of wil je graag hulp bij het kiezen van de juiste relatietherapie? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Ik help je graag verder bij het maken van deze belangrijke keuze.

Mediator Leeuwarden

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden
T: 06 53 957 989
M: info@huwelijkstrainer.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Mijn werkwijze bij relatietherapie

Als relatiecoach help en begeleid ik jullie bij de gesprekken die tot de uiteindelijke keuze en het herstel van de relatie leiden. Dit doe ik volgens een combinatie van gesprekken en opdrachten. Ik combineer creatieve opdrachten, zoals het maken van een mindmap, een bucketlist, een visionboard of het maken van een Huwelijksverbeterplan.

Hierbij sta ik niet lang stil bij het verleden. Alleen wanneer het nodig om elkaar bepaalde dingen te vergeven, raak ik het verleden aan. Mijn training is een werkwijze van nieuwe goede gewoontes. Zo help ik om van jullie ‘onvoldoende’ relatie er een te maken die wel voldoende, ruim voldoende of zelfs goed is. De methode die ik daarbij gebruik is oplossingsgericht.

De keuze voor wat jullie willen met jullie relatie kan meestal na drie gesprekken al worden gemaakt: ga je verder met elkaar, of besluit je uit elkaar te gaan?

Ga je samen verder? Ik leer je:

 • Je relatie op nummer één te zetten
 • Open en begripvol te communiceren tijdens en na een botsing
 • Hoe je elkaar in zijn waarde laat zonder dat je jezelf tekortdoet
 • Het samen eens te worden over belangrijke zaken

Ga je uit elkaar? Ik help je:

 • Jullie huwelijk waardig af te sluiten
 • Bij de voorbereiding van het gesprek met de kinderen
 • Op een goede manier afscheid van elkaar te nemen
 • Bij de voorbereiding op de juridische procedure van de echtscheiding

Contact

Wil je graag meer informatie over relatietherapie in Leeuwarden? Neem dan eenvoudig contact met mij op door te bellen naar 06-539 579 89, een e-mail te sturen naar info@huwelijkstrainer.nl of door het invullen van onderstaand contactformulier.

2 + 1 =