Relatietherapie Leeuwarden: oplossen relatieproblemen
Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Relatietherapie Leeuwarden

Oplossen van relatieproblemen

Merk jij dat je je partner helemaal niet meer begrijpt? En voel jij je evenmin gehoord en begrepen? In het begin begreep je elkaar zelfs zonder woorden. Nu lijkt elk gesprek uit te lopen op weer een zinloze ruzie. Hoe kan het dat je elkaar zo bent kwijt geraakt?

Zo veel vraag je toch niet? Het enige dat je wilt is elke dag thuiskomen en genieten van een klein een beetje aandacht en liefde. Is dat teveel gevraagd?

Weet je dat je niet de enige bent? Misschien lijkt het je vrienden veel gemakkelijker af te gaan, maar is dat wel zo? Veel stellen worstelen met precies hetzelfde als jij: 

de opvoeding van de kinderen, te veel invloed van (schoon)ouders, hoge werkdruk, ziekte of geldzorgen.

Relatiestress

Deze dingen kunnen je relatie enorm onder druk zetten. Je ervaart relatiestress niet omdat de liefde is verdwenen, maar vanwege alle gedoe in je leven. Daarom is het belangrijk om goed met je partner af te stemmen. Zodat je een relatiecrisis voorkomt.

Samen groeien in je relatie is best eenvoudig als je op tijd bijstuurt en onder ogen ziet dat je daar net even wat hulp bij nodig hebt.

Relatiegesprekken of relatietherapie

Soms zijn er maar een paar gesprekken nodig voor een betere relatie of huwelijk. Of – als jullie relatie net wat meer ondersteuning nodig heeft – relatietherapie. In een kennismakingsgesprek help ik jullie graag bij het maken van de juiste keuze.

Kies voor relatietherapie in Leeuwarden om relatieproblemen te voorkomen of op te lossen.

Voor relatietherapie:

 • heb je geen doorverwijzing nodig van de huisarts
 • is er geen wachtlijst: binnen een week het intakegesprek
 • krijg je een programma op basis van de behoefte en jullie situatie
 • bied ik je 24/7 ondersteuning via de e-mail

“Ik help als relatietherapeut graag om elkaar beter te leren begrijpen en de relatie op de eerste plaats in jullie leven te zetten. Hierdoor creëren we een goede basis voor een duurzame relatie.”

Gratis E-book RePair Relatietips

Je kunt ook zelf starten met het proberen te herstellen van jullie relatie. Download hieronder het E-book RePair Relatietips. Je leest het document samen in een avondje uit en kunt direct met de tips aan de slag. Ik laat ik je zien hoe je zelf de eerste stap kunt zetten naar een betere relatie. Ik leer je hoe je je partner kunt bereiken. Een goed begin om het gesprek tussen jullie weer op gang te brengen.

Vormen van relatietherapie

Ik bied je een divers aanbod voor relatietherapie en huwelijksmediation. Bekijk hieronder het aanbod en kies welke methode het beste bij jullie past.

Losse relatietherapie gesprekken

Wil je niet direct vastzitten aan halfjaar traject, maar liever eerst eens kijken hoe het gaat na één of een aantal losse gesprekken? Dan zijn de losse relatiegesprekken zeer geschikt om tijdig de problemen in je relatie aan te pakken.

Een enkel gesprek kan al voldoende zijn om je relatietwijfels weg te nemen. Ik help je graag bij het onderzoeken van de groeikansen binnen je relatie en ondersteun je bij het maken van de juiste keuze.

De losse relatiegesprekken kun je alleen of samen met je partner aangaan.

Duur: 1 tot 1,5 uur

APK voor je huwelijk

Net zoals je een auto regelmatig naar de garage brengt voor een APK, kun je ook je huwelijk een onderhoudsbeurt geven. Tijdens een ochtend of middag coaching onderzoek je samen of je nog op dezelfde lijn zit in je relatie. 

Met dit persoonlijke gesprek houd je de vinger aan de pols en kun je snel ingrijpen als je merkt dat het wel ergens knelt. Zo voorkom je dat kleine irritaties uitlopen tot een groter probleem. In te zetten voor goede en minder goede relaties of als een goed vervolg op het halfjaar traject Je relatie weer op de rit.

Duur: 1 dagdeel van 2,5 uur

Je relatie weer op de rit

Wanneer je zelf tevergeefs van alles hebt geprobeerd om je relatie te verbeteren, is het tijd om hulp van buitenaf in te schakelen. Gedurende een half jaar begeleid ik jullie bij het terugvinden van elkaar en van de liefde.

Tijdens dit programma leer je samen stap voor stap de grip terug te krijgen op je plannen, dromen en verwachtingen. Je leert beter met elkaar communiceren,  raakt weer emotioneel met elkaar verbonden en wordt opnieuw een hecht en sterk team. 

Duur: drie tot zes maanden

Weet jij al wat je nodig hebt om jullie relatie of huwelijk te redden? Of wil je graag hulp bij het kiezen van de juiste relatietherapie? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Ik help je graag verder bij het maken van deze belangrijke keuze.

Mediator Leeuwarden

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden
T: 06 53 957 989
M: info@huwelijkstrainer.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Mijn werkwijze bij relatietherapie

Als relatiecoach help en begeleid ik jullie bij de gesprekken die leiden tot herstel van jullie relatie en het voorkomen van een scheiding. In de gesprekken die ik met jullie voer, leer je te herkennen in welke ruziepatronen jullie vastzitten. Daar rekenen we mee af! Daarnaast krijg je regelmatig een opdracht mee om thuis mee aan de slag te gaan. Ik geef je creatieve opdrachten, zoals het maken van een mindmap, een bucketlist, een visionboard of het samen maken van een Huwelijksverbeterplan / Relatieverbeterplan.

Waar nodig voor de gezondheid van jullie relatie staan we stil bij het verleden, zodat je zelf en van elkaar begrijpt hoe je in elkaar zit. Verder is mijn training gericht op het aanleren van nieuwe goede gewoontes. Zo help ik om van jullie ‘onvoldoende’ relatie er een te maken die wel voldoende, ruim voldoende of zelfs goed is. 

Ook als je twijfelt over je relatie kun je bij mij terecht. Samen met jullie onderzoek ik of er herstelkansen zijn voor jullie relatie en  wat er voor nodig is om elkaar terug te vinden. Mocht dat niet lukken en besluit je om te gaan scheiden, dan weet je in ieder geval dat je grondig hebt onderzocht wat er nog mogelijk was. 

Ga je samen verder? Ik leer je:

 • Je relatie op nummer één te zetten
 • Open en begripvol te communiceren tijdens en na een botsing
 • Hoe je elkaar in zijn waarde laat zonder dat je jezelf tekortdoet
 • Het samen eens te worden over belangrijke zaken

Ga je uit elkaar? Ik help je:

 • Jullie huwelijk waardig af te sluiten
 • Bij de voorbereiding van het gesprek met de kinderen
 • Op een goede manier afscheid van elkaar te nemen
 • Bij de voorbereiding op de juridische procedure van de echtscheiding

Contact

Wil je graag meer informatie over relatietherapie in Leeuwarden? Neem dan eenvoudig contact met mij op door te bellen naar 06-539 579 89, een e-mail te sturen naar info@huwelijkstrainer.nl of door het invullen van onderstaand contactformulier.

5 + 6 =

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Relatietherapie
Leeuwarden

Contactgegevens

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Contactgegevens

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners