Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Je relatie weer op de rit

Wanneer je liever geen relatietherapie wilt

Ben je elkaar kwijtgeraakt? Ervaar je dat je te weinig aandacht hebt voor elkaar? Last van terugkerende ruzies? Je relatie weer op de rit is een programma voor gevorderde echtparen, pasgetrouwden, stellen en verloofden die geloven in de belofte van ‘lang en gelukkig’.

 • Geloof je dat het mogelijk is om in je huwelijk dagelijks voor elkaar te kiezen?
 • Wil jij voor eens en altijd een einde maken aan je relatietwijfels?
 • Zou je samen met je geliefde willen ontdekken hoe je een relatie creëert die blijdschap geeft en energie?
 • Wil je leren hoe je jullie relatie zo organiseert dat er tijd overblijft voor romantiek en seks?

Wanneer zoek je relatiehulp?

Relatiehulp zoek je meestal pas wanneer je al behoorlijk met elkaar overhoop ligt. Je kan en wilt niet meer verder. In ieder geval niet op deze manier. Je wordt overspoeld door de waan van alledag en de stress van werk en gezin eist zijn tol. Dit houd je niet lang meer vol. Je weet dat je van elkaar houdt, maar ergens ben je jezelf en elkaar kwijtgeraakt.

Als je wacht met hulp in te schakelen tot je dit punt van stress hebt bereikt, is het vaak te laat. Jij, of je man of vrouw, is mentaal al uitgecheckt en de kans op herstel wordt steeds kleiner. Er is nog maar een klein zetje voor nodig en je belandt in een echtscheiding met alle gevolgen voor jou, je partner en gezin.

Waarom zou je wachten met hulp vragen? Waarom niet ingrijpen nu het nog kan? Wat houdt je tegen om een derde in te schakelen die tussen jullie bemiddelt om relatieproblemen op te lossen?

Zelf heb je al van alles geprobeerd om je relatie te verbeteren, maar die pogingen hebben tot niets geleid. Het gaat steeds even beter, maar vervolgens verval je steeds weer in dezelfde patronen. Eigenlijk weet je het wel. Het is nu tijd om actie te nemen.

Je relatie weer op de rit is een programma waarin je stap voor stap leert hoe je weer grip krijgt op je plannen, je dromen, je verwachtingen. Je leert weer met elkaar communiceren in de liefdestaal van jullie voorkeur. Op die manier kun je de verbinding herstellen  en je toekomstplannen liefdevol op elkaar afstemmen. Je wordt weer een team! Is dat niet veel beter dan apart leven op twee eilandjes?

 

Overleggen of Je relatie weer op de rit geschikt is voor jullie?

Wat levert een scheiding je op?

Het is niet nodig om te blijven hangen in een relatie die energie zuigt en stress oplevert. Daar word je doodmoe en ongelukkig van. Logisch dat je wel eens denkt aan scheiden of weggaan. Dan ben je toch van al die problemen af? Maar is dat wel zo? Scheiden maakt een einde aan je directe relatieproblemen, maar het heeft ook een enorme impact op jezelf, je kinderen, familie en vrienden.

De meeste mensen die scheiden hebben wel vijf jaar nodig om van de breuk te herstellen. Ook als je zelf besluit om te scheiden, ga je door een periode van rouw om het verlies van de toekomst die je voor ogen had. Weg zijn je dromen en plannen die je voor ogen had.

De pijn van een scheiding blijft altijd voelbaar, zeker wanneer er kinderen zijn die nu eens bij papa, dan weer bij mama wonen.

Ook financieel kost het nogal wat om een scheiding te regelen en daarna twee huishoudens te bekostigen in plaats van één.

Wat als je er in slaagt om een scheiding te voorkomen en er voor te zorgen dat je weer gelukkig wordt met de liefde van je leven?
Wat als je besluit om je gedachten aan weggaan te parkeren en er eerst voor te kiezen in je huwelijk te investeren?

Maak een einde aan relatieproblemen 

In het programma Je relatie weer op de rit krijg je een half jaar lang intensieve persoonlijke begeleiding bij het oplossen van relatieproblemen en het bouwen aan jullie relatiegeluk. Jullie krijgen:

 • Een schriftelijke relatie check-up zodat jullie en ik voorbereid aan tafel zitten
 • 5 persoonlijke begeleidingsgesprekken van anderhalf uur (eens per maand)
 • Een communicatiemap met opdrachten en schrijfruimte om jullie inzichten en voortgang bij te houden
 • Feedback op de gespreksverslagen die jullie maken na elke sessie
 • 24/7 mailondersteuning
 • Modellen om te werken aan een Liefdesplan voor de komende vijf jaar.
 • Maandelijks (2 weken na elke sessie) een nazorggesprek van 30 minuten via Skype / FaceTime of telefonisch

Weten of dit programma past bij jullie situatie?