Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Je relatie weer op de rit

Wanneer je liever geen relatietherapie wilt

Ben je elkaar kwijtgeraakt? Ervaar je dat je te weinig aandacht hebt voor elkaar? Last van terugkerende ruzies? Je relatie weer op de rit is een programma voor gevorderde echtparen, pasgetrouwden, stellen en verloofden die geloven in de belofte van ‘lang en gelukkig’.

  • Geloof je dat het mogelijk is om een relatie te hebben waarin je elke dag opnieuw voor elkaar kiest omdat je graag bij elkaar wilt zijn?
  • Wil jij voor eens en altijd een einde maken aan je relatietwijfels en samen met je geliefde ontdekken hoe je een relatie creëert die blijdschap geeft en energie?
  • Wil je leren hoe je jullie relatie zo organiseert dat er tijd overblijft voor romantiek en seks?

Wanneer zoek je relatiehulp?

Het leven lijkt je lijkt te overkomen en je wordt overspoeld door de waan van alledag. De druk van werk en gezin en problemen van buitenaf houden je in de greep en leggen beslag op je waardevolle tijd. Je weet dat je van elkaar houdt, maar je bent jezelf en elkaar op een zeker moment kwijtgeraakt.

Zelf heb je al van alles geprobeerd om je relatie te verbeteren, maar die pogingen hebben tot niets geleid. Het gaat steeds even beter, maar vervolgens vervallen jullie weer in dezelfde patronen. Je weet het is tijd om actie te nemen. Het is mogelijk om de regie terug te krijgen over je persoonlijke leven én je relatie weer op de rit te krijgen.

Je relatie weer op de rit is een programma waarin je stap voor stap leert hoe je weer grip krijgt op je plannen, je dromen, je verwachtingen en waarin je leert met elkaar communiceren in de liefdestaal van jullie voorkeur. Zodat je elkaar voortaan beter begrijpt en als een team met elkaar optrekt. Dat is toch veel beter dan apart te leven op twee eilandjes?

 

Overleggen of Je relatie weer op de rit geschikt is voor jullie?

Wat levert een scheiding je op?

Het is niet nodig om te blijven hangen in een relatie die energie zuigt en stress oplevert. Daar word je doodmoe en ongelukkig van. Logisch dat je wel eens denkt aan scheiden of weggaan. Dan ben je toch van al die problemen af? Maar is dat wel zo? Scheiden maakt een einde aan je directe relatieproblemen, maar het heeft ook een enorme impact op jezelf, je kinderen, familie en vrienden.

De meeste mensen die scheiden, geven aan dat het wel vijf jaar duurt voordat ze het verlies verwerkt hebben en weer verder kunnen. Ook als je zelf tot een scheiding besluit, ga je door een periode van rouw om het verlies van je relatie en de toekomst die je voor ogen had.

De pijn van een scheiding blijft altijd voelbaar, zeker wanneer er kinderen zijn die nu eens bij papa, dan weer bij mama wonen.

Ook financieel kost het nogal wat om een scheiding te regelen en daarna twee huishoudens te bekostigen in plaats van één.

Wat als je er in slaagt om een scheiding te voorkomen en er voor te zorgen dat je weer gelukkig wordt met de liefde van je leven?
Wat als je besluit om je gedachten aan weggaan te parkeren en er eerst voor te kiezen in je huwelijk te investeren?

Maak een einde aan relatieproblemen 

In het programma Je relatie weer op de rit krijg je een tijd lang mijn intensieve persoonlijke begeleiding bij het oplossen van relatieproblemen en om te bouwen aan jullie relatiegeluk. Jullie krijgen:

  • Een schriftelijke relatie check-up zodat jullie en ik voorbereid aan tafel zitten
  • 5 begeleidingsgesprekken van anderhalf uur
  • Een communicatiemap met opdrachten en schrijfruimte om jullie inzichten en voortgang bij te houden
  • Feedback op de gespreksverslagen die jullie maken na elke sessie
  • 24/7 mailondersteuning
  • Een Huwelijksverbeterplan om zelf mee verder te gaan
  • Maandelijks (2 weken na elke sessie) een feedback-gesprek van 30 minuten via Skype / FaceTime of telefonisch

Weten of dit programma past bij jullie situatie?