Je relatie weer op de rit: relatietherapie en huwelijkstherapie

Je relatie weer op de rit

Relatieproblemen oplossen voordat het te laat is

Ben je elkaar kwijtgeraakt? Ervaar je dat je te weinig aandacht hebt voor elkaar? Last van terugkerende ruzies? Je relatie weer op de rit is een programma voor gevorderde (echt)paren, pasgetrouwden, stellen en verloofden die elkaar beloofden of van plan zijn een leven lang bij elkaar te blijven.

  • Wil jij voor eens en altijd een einde maken aan je relatietwijfels?
  • Verlang je ernaar samen meer vreugde, plezier en energie te halen uit je relatie?
  • Wil je leren hoe je jullie leven zo kunnen organiseren dat er tijd overblijft voor romantiek en seks?

Wanneer zoek je hulp bij relatieproblemen?

Hulp bij relatieproblemen zoek je pas wanneer je al behoorlijk met elkaar overhoop ligt. Je houdt van elkaar en wilt graag samen verder, maar je weet gewoon niet meer hoe. Je wordt overspoeld door gevoelens van wanhoop wanneer je weer in een heftige ruzie zit. De stress van werk en gezin drukt zwaar op je schouders. Dit houd je niet lang meer vol. Je denkt bij jezelf: “Hoe kan het dat we elkaar zo zijn kwijtgeraakt?”

Als je wacht met hulp inschakelen, beland je in een diepe relatiecrisis en is misschien te laat. Jij – of je man of vrouw – bent al mentaal uitgecheckt en de kans op herstel van je relatie wordt steeds kleiner. Als je zo doorgaat, stevenen jullie af op een scheiding met alle gevolgen voor jou, je partner en de kinderen.

Wat houdt je tegen om hulp bij relatieproblemen te vragen? Waarom zou je dat niet doen nu er nog kans is op relatieherstel?

Je hebt zelf al van alles geprobeerd om het leven van jullie leuker te maken. Relatieboeken gelezen, een goede vriend(in) in vertrouwen genomen, even er tussenuit geweest op vakantie, maar al die zelfhulppogingen hebben slechts kort geholpen. Steeds lijkt het even beter te gaan, maar vervolgens vervallen jullie steeds weer in dezelfde patronen. Eigenlijk weet je het wel: het is nu tijd om actie te nemen.

Je relatie weer op de rit is een programma waarin je stap voor stap leert hoe je weer grip krijgt op je plannen, je dromen, je verwachtingen. Je leert weer met elkaar communiceren in de liefdestaal van jullie voorkeur. Op die manier kun je de verbinding herstellen  en je toekomstplannen liefdevol op elkaar afstemmen. Je wordt weer een team! Is dat niet veel beter dan apart leven op twee eilandjes?

 

Overleggen of Je relatie weer op de rit geschikt is voor jullie?

Wat levert een scheiding je op?

Het is niet nodig om te blijven hangen in een relatie die energie zuigt en stress oplevert. Daar word je doodmoe en ongelukkig van. Logisch dat je wel eens denkt aan scheiden of weggaan. Dan ben je toch van al die problemen af? Maar is dat wel zo? Scheiden maakt een einde aan de relatieproblemen die je nu ervaart, maar het heeft ook een enorme impact op jezelf, je kinderen, familie en vrienden.

Het kan wel vijf jaar duren om van een relatiebreuk te herstellen. Ook als jij zelf het besluit neemt om te scheiden, ga je door een periode van rouw om het verlies van de toekomst die je voor ogen had. Weg zijn de dromen en plannen die je voor ogen had. Een scheiding gaat je nooit in de koude kleren zitten.

De pijn van een scheiding blijft altijd voelbaar, zeker wanneer er kinderen zijn die nu eens bij papa, dan weer bij mama wonen.

Ook financieel kost het nogal wat om een scheiding te regelen en daarna twee huishoudens te bekostigen in plaats van één.

Wat als je er in slaagt om een scheiding te voorkomen en er voor te zorgen dat je weer tevreden kunt zijn, misschien wel gelukkig met je eigen man of vrouw?

Wat als je besluit om je gedachten aan weggaan te parkeren en eerst te onderzoeken wat er nog over is van de liefde die eerst tussen jullie bloeide?

Maak een einde aan relatieproblemen 

In het programma Je relatie weer op de rit krijg je een half jaar lang intensieve persoonlijke begeleiding bij het oplossen van relatieproblemen en het bouwen aan jullie relatievaardigheden.

Jullie krijgen:

  • Een schriftelijke relatie check-up zodat jullie en ik voorbereid aan tafel zitten
  • 10 persoonlijke begeleidingsgesprekken van 75 minuten
  • Een communicatiemap met opdrachten en schrijfruimte om jullie inzichten en voortgang bij te houden
  • Feedback op de gespreksverslagen die jullie maken na elke sessie
  • 24/7 mailondersteuning
  • 5 schriftelijke thuiswerkmodules om de gesprekken tussen jullie te verdiepen.

Kosten van dit pakket: € 1497

 

Weten of dit programma past bij jullie situatie?

” Mijn man en ik zaten in crisis nadat hij een affaire had opgebiecht. Wij zochten iemand die ons kon helpen om met elkaar in gesprek te gaan, om te helpen verwachtingen over en weer uit te spreken. We hebben hiervoor Jacoline Steegstra benaderd. We hebben hele fijne sessies met haar gehad. Jacoline is neutraal, discreet en integer. Bovendien hebben wij haar ervaren als kundig. Ze heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van wederzijds begrip en hernieuwd vertrouwen, het op een rijtje zetten van zaken en het maken van afspraken met elkaar. We zijn nog steeds (gelukkig) bij elkaar.”

M.G.

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Relatietherapie
Leeuwarden

Aangesloten bij:

Contactgegevens

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

 


Stichting EFT Nederland

Regelmatig een Relatieprikkel in je inbox?

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden
T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Contactgegevens

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners