Je relatie weer op de rit

Terug naar liefde en verbondenheid

 

9 maanden

Relatieproblemen oplossen voordat het te laat is

Ben je elkaar kwijtgeraakt? Ervaar je dat je te weinig aandacht hebt voor elkaar? Last van terugkerende ruzies? Je relatie weer op de rit is een programma voor gevorderde (echt)paren, pasgetrouwden, stellen en verloofden die elkaar beloofden of van plan zijn een leven lang bij elkaar te blijven.

Jullie helpen weer verbinding te vinden in je relatie

Is het tijd om je relatie te verbeteren, maar lukt het niet om dit zelf voor elkaar te krijgen?

Als je merkt dat je twijfelt aan je relatie kun je beter op tijd ingrijpen. EFT relatietherapie is een bewezen methode die een einde maakt aan je twijfels en de verbinding met je partner weer herstelt. Je leert samen vaste patronen te doorbreken waardoor je minder ruzie met elkaar maakt en in plaats daarvan verbinding met elkaar maakt.

Wanneer het lukt op gevoelsniveau weer contact met elkaar te maken  zul je merken dat die liefdevolle relatie die je voor ogen had geen droom blijft; het wordt jullie nieuwe werkelijkheid. Blijvende liefde is een kwestie van op tijd je relatie bijsturen en samen de band te versterken.

Cliënten die jullie voorgingen verbeterden het gevoelscijfer van hun relatie van een 4 naar een 8 en geven nu aan dat ze zelf in staat zijn om het liefdespeil op niveau te houden.

Wil jij onderzoeken of EFT relatietherapie geschikt is voor jullie situatie? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

 

We willen je bij deze heel erg bedanken voor de goede gesprekken, die we met je mochten voeren. Door je luisterend oor en je vele inzichten, zijn we verder gekomen in onze relatie.

Bedankt voor je tijd, begrip en zachtmoedigheid. We kijken er positief op terug.

Dirk en Melanie

Wat doet relatietherapie?

Leren communiceren

Door de relatiegesprekken leer je beter naar elkaar luisteren, maar ook beter je gevoelens naar elkaar te verwoorden. Zo reageer je liefdevol op elkaar in plaats van boos of geirriteerd.

begrijpen hoe liefde werkt

Liefde is geen mysterie (ook al begrijp je elkaar soms helemaal niet). Met de juiste kennis en vaardigheden krijg je grip op de liefde en je relatie.

Weer emotioneel met elkaar verbonden

Terugkerende ruzies gaan vaak over wie er gelijk heeft. Je slingert elkaar met feiten en waarheden om de oren om je partner aan jouw kant te krijgen. EFT relatietherapie zorgt er voor dat je weer emotioneel verbonden raakt. Ook al denk je niet over alles hetzelfde.

Weer plezier in het leven

Ruzies en spanning kosten je veel energie en vergallen je dagen. Door weer met elkaar verbonden te zijn krijg je meer plezier in het leven. Zelf en samen!

Je relatie weer op de rit

Dit is wat je krijgt: 

  • Een schriftelijke relatie check-up zodat jullie en ik voorbereid aan tafel zitten
  • 15 persoonlijke begeleidingsgesprekken van 75 minuten gebaseerd op de bewezen methode EFT relatietherapie
  • Een communicatiemap met opdrachten en schrijfruimte om jullie inzichten en voortgang bij te houden
  • 24/7 beschikbaarheid via WhatsApp voor jullie als stel
  • EXTRA: Het boek Liefde kun je leren en de kaartenset Leren liefhebben geschreven / ontworpen door Jacoline Steegstra

 

 

We hadden het feest bijna afgeblazen, maar dankzij de gesprekken met Jacoline hebben we met al onze familie en vrienden ons 25 jarig huwelijksjubileum gevierd.

Y. en M.

“Als relatietherapeut en -coach loop ik graag een eindje met jullie mee. Ik begeleid jullie bij het oplossen van relatieproblemen en het doorbreken van ruziepatronen.
Daarna kunnen jullie zelf weer verder in een liefdevolle relatie! “

i

Geen wachtlijsten

Bewezen methode EFT relatietherapie

Specialist in conflictbemiddeling

w

Meertalig (Nederlands, Engels, Fries, Papiaments)

Relatietherapie
Leeuwarden

UPDATES IN JE INBOX?

Geregistreerd:

Snel contact

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Contactgegevens

Jacoline Steegstra
De Lauwers 23
8939 BW Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners