HOUD ME VAST

Verbeter nu je relatie

3 maanden

Begrijpen hoe liefde werkt!

Merk jij dat je je partner helemaal niet meer begrijpt? En voel jij je evenmin gehoord of serieus genomen? In het begin had je maar weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen. Nu lijkt elk gesprek uit te lopen op een zinloze ruzie. Hoe kan het dat je elkaar zo bent kwijt geraakt? Zo veel vraag je toch niet? Het enige dat je wilt is elke dag thuiskomen en genieten van een klein een beetje aandacht en liefde.

Wat levert dit traject op?

Meer voldoening

Een relatie die gezond is levert je energie op en geeft zin aan je leven. Door samen een liefdevol thuis te creëren voeg je waarde toe voor jezelf, je kinderen, je overige familie en vrienden. 

Beter communiceren

In de 7 transformerende Houd Me Vast gesprekken leer je beter met elkaar communiceren. Niet zozeer over feiten en wat er waar is, maar meer over wat er echt toe doet. Je leert je gevoelens met elkaar delen en kunt beter aangeven wat je van elkaar nodig hebt.

Meer verbinding en plezier

Wanneer je leert elkaar te begrijpen en er minder ruzie is, houd je energie over om samen leuke dingen te doen en plezier te ervaren. Zo creëer je opnieuw een hechte band.

Perspectief voor de toekomst

Wanneer de rust in je relatie terugkeert, geeft dat perspectief voor de toekomst. Jullie toekomst. Nu je weet hoe liefde werkt, heb je een stevig fundament gelegd voor een blijvende relatie. Ook jullie eventuele kinderen zullen daar de vruchten van plukken.

Houd me vast

Dit is wat je krijgt: 

  • Persoonlijke begeleiding in acht gesprekken aan de hand van het boek Houd Me Vast van de bekende relatietherapeut Sue Johnson
  • Structuur bij het doorlopen van de zeven transformerende gesprekken voor je relatie.
  • Het boek Houd me vast van Sue Johnson en twee werkboeken  Gesprekken in verbinding (Stichting EFT)
Samen leren hoe liefde werkt

Wil je gelukkig worden met de partner die je hebt, maar lijkt blijvende liefde net buiten je bereik?

Weet je dat je niet de enige bent? Misschien lijkt het je vrienden veel gemakkelijker af te gaan, maar is dat wel zo? Veel stellen worstelen met precies hetzelfde als jij:

  • gebrek aan verbinding vanwege de waan van de dag
  • te veel invloed van (schoon)ouders
  • (te) hoge werkdruk, ziekte of geldzorgen.

Deze dingen kunnen je relatie enorm onder druk zetten. Je ervaart relatiestress vanwege alle gedoe in je leven. Daarom is het belangrijk om goed met je partner af te stemmen. Zodat je een relatiecrisis voorkomt.

Samen groeien in je relatie is eenvoudig als je op tijd bijstuurt en onder ogen ziet dat je daar net even wat hulp bij nodig hebt.

 

In the sessions we experienced Jacoline as very professional. She knows how to make her clients feel comfortable having a different approach for both individuals.

During the sessions we felt comfortable to talk about and share our struggles. We learned a lot about communication and understanding each other.

We would highly recommend Jacoline in case you need help with your relationship.

T. en S.

HOUD ME VAST IS GESCHIKT VOOR

Stellen en echtparen met beginnende relatieproblemen en koppels die communicatieproblemen of relatiestress ervaren. Het programma kan je helpen een echte relatiecrisis te voorkomen.

HOUD ME VAST IS NIET GESCHIKT

Wanneer je niet houdt van lezen en zelfstudie of bij diepgaander relatieleed. In dat geval kun je beter kiezen voor het programma Je relatie weer op de rit

Als relatiecoach en -therapeut heb ik de afgelopen jaren tientallen echtparen en stellen met beginnende relatieproblemen geholpen hun slechtlopende of middelmatige relatie om te buigen naar een gelukkige relatie die energie geeft en voldoening. Ik begeleid koppels bij het doorbreken van ruziepatronen zodat zij elkaar weer kunnen begrijpen en plezier en verbinding ervaren in hun relatie.