Online relatietherapie

Online relatietherapie

Relatietherapie vanuit je eigen huis

Woon je te ver weg om samen naar mijn praktijk te komen? Kun je geen oppas vinden voor je kinderen? Of ben je aan huis gebonden door ziekte of andere omstandigheden? Online relatietherapie geeft je de mogelijkheid om vanuit je eigen vertrouwde omgeving je relatie te verbeteren. 

Speciaal in deze bijzondere tijden van corona kan dit een uitkomst zijn. Vanaf maart 2020 ziet je leven er anders uit. Meer thuiswerken, minder uitstapjes, meer stress vanwege de omstandigheden en minder ontspanning.

Wanneer je samen (met of zonder kinderen) de hele dag thuis zit, kun je elkaar (en jezelf) zomaar in de weg zitten. 

Voorkom dat frustraties in je relatie de sfeer in huis verpesten en dat de spanningen te hoog oplopen. Eén of enkele gesprekken door middel van videobellen geven je de ruimte om je hart te luchten en om weer op elkaar af te stemmen. 

Je hoeft je niet te schamen dat het je simpelweg niet lukt om de harmonie te bewaren.  

Een online sessie kun je aangaan in je eentje of samen met je partner op een tijd die jou of jullie past.

Maar hoe gaat dat dan? Online relatietherapie?

Het handigst is om met mij te videobellen vanaf een desktop of een laptop. Zo heb je het beste beeld. Ik van jullie en jullie van mij. Het liefst heb ik jullie samen in beeld, ieder in een comfortabele stoel of samen op de bank.

Heb je alleen een telefoon tot je beschikking? Geen probleem, alleen zal ik je vragen om die even overdwars te kantelen zodat we elkaar goed kunnen zien. Super simpel eigenlijk en als het even niet lukt, praat ik je wel door de stappen heen. We beginnen het gesprek wanneer we er goed voor zitten. Alleen zul je zelf moeten zorgen voor een kopje koffie, thee of een glas water.

Wanneer we een afspraak maken, nodig ik je uit via een link in een email die ik je stuur. Je hoeft niets te downloaden of te installeren en ook geen account aan te maken. Je bent mijn gast en ik zorg voor de techniek. 

Kun je wel wat ondersteuning gebruiken in deze spannende tijd?

” Mijn man en ik zaten in crisis nadat hij een affaire had opgebiecht. Wij zochten iemand die ons kon helpen om met elkaar in gesprek te gaan, om te helpen verwachtingen over en weer uit te spreken. We hebben hiervoor Jacoline Steegstra benaderd. We hebben hele fijne sessies met haar gehad. Jacoline is neutraal, discreet en integer. Bovendien hebben wij haar ervaren als kundig. Ze heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van wederzijds begrip en hernieuwd vertrouwen, het op een rijtje zetten van zaken en het maken van afspraken met elkaar. We zijn nog steeds (gelukkig) bij elkaar.”

M.G.

Relatietherapie
Leeuwarden

UPDATES IN JE INBOX?

Geregistreerd:

Snel contact

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Contactgegevens

Jacoline Steegstra
De Lauwers 23
8939 BW Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners