Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Je relatie weer op de rit


Een programma voor gevorderde echtparen,
pasgetrouwden, stellen en verloofden die
geloven in de belofte van het huwelijk.

  • Geloof je dat het mogelijk is om een huwelijk te hebben waarin je elke dag opnieuw voor elkaar kiest omdat je graag bij elkaar wilt zijn? (ook al voelt het nu soms alsof je uit verplichting of voor de kinderen bij elkaar blijft.)
  • Wil jij voor eens en altijd een einde maken aan je relatietwijfels en samen met je geliefde ontdekken hoe je een relatie creëert die blijdschap geeft en energie?
  • Wil je leren hoe je je relatie zo organiseert dat er tijd overblijft voor romantiek en seks?

Soms lijkt het leven je te overkomen en word je overspoeld door de waan van alledag, de druk van werk en gezin en problemen van buitenaf waar je niet om hebt gevraagd. Je weet dat je wel van elkaar houdt, maar je bent jezelf en op een zeker moment kwijt geraakt. Misschien wel toen je vader en moeder werd en jullie relatiegeluk werd achtergesteld bij dat van de kinderen. 

Zelf heb je al van alles geprobeerd om je relatie te verbeteren, maar die pogingen hebben tot niets geleid. Het gaat steeds even beter, maar vervolgens vervallen jullie weer in dezelfde patronen. 

Dat hoeft niet zo te blijven! 

Het is mogelijk om de regie terug te krijgen over je persoonlijke leven en je relatie weer op de rit te krijgen. Of als je nog niet getrouwd bent: direct een goede start te maken.

Je relatie weer op de rit is een programma waarin je stap voor stap leert hoe je weer grip krijgt op je plannen, je dromen, je verwachtingen en waarin je leert met elkaar communiceren in de liefdestaal van jullie voorkeur. Zodat je elkaar voortaan beter begrijpt en als een team met elkaar optrekt. Dat is toch veel beter dan apart te leven op twee eilandjes?

Scheiden is geen oplossing

Het is niet nodig om te blijven hangen in een relatie die energie zuigt en stress oplevert. En scheiden is ook geen oplossing. Integendeel. De meeste mensen die scheiden, geven aan dat het wel vijf jaar duurt voordat ze het verlies verwerkt hebben en weer verder kunnen. De pijn van een scheiding blijft altijd voelbaar, zeker wanneer er kinderen zijn die heen en weer gaan van papa naar mama. Ook financieel kost het nogal wat om een scheiding te regelen en daarna twee huishoudens te bekostigen in plaats van één.

Wat als je er in slaagt om een scheiding te voorkomen en er voor te zorgen dat je weer gelukkig wordt met de liefde van je leven?
Wat als je besluit om je gedachten aan weggaan te parkeren en er nu voor te kiezen om te investeren in jezelf en je huwelijk?

Bouwen aan jullie relatiegeluk 

In het programma Je relatie weer op de rit krijg je mijn persoonlijke begeleiding gedurende een half jaar om te bouwen aan jullie relatiegeluk. Jullie krijgen:

  • Een relatie check-up
  • 5 begeleidingsgesprekken
  • 5 gespreksverslagen met opdrachten
  • 24/7 mailondersteuning
  • formulieren om voortgang te rapporteren
  • een Huwelijksverbeterplan om zelf in te vullen

Weten of dit programma past bij jullie situatie?

 Bel mij terug!

BewarenBewaren