Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Voor wie is een huwelijkstraining geschikt?

Klanten die kiezen voor een betere relatie

Je relatie zou een topprioriteit moeten zijn. Nietwaar?

De diensten die ik aanbied zijn bedoeld voor: gevorderde echtparen, pasgetrouwden, opnieuw getrouwden, stellen en verloofden, die geloven in de belofte van het huwelijk, die sterk en bewust in het leven staan, maar die elkaar op dit moment even kwijt zijn.

Je hebt al van alles geprobeerd. Toch heb je steeds weer onenigheid over dezelfde onderwerpen. Je merkt dat er een afstand tussen jullie is ontstaan; en van romantiek komt er niet zoveel meer. Jullie hebben drukke levens, maar amper tijd voor elkaar.

In het begin hadden jullie alleen oog voor elkaar. Maar nu lijkt de hechte band verdwenen. Zo blijven aanmodderen wil je niet, maar scheiden is geen optie. Je hecht veel waarde aan jullie huwelijksbelofte en wilt er alles aan doen om te voorkomen dat het verkeerd afloopt met je relatie.

Scheuren

Het gaat erom dat je relatie nu scheuren vertoont. Die scheuren worden alleen maar groter als je er niets aan doet. Je eigen goed bedoelde lijmpogingen hebben weinig effect gehad.

  • Heb je tevergeefs geprobeerd zelf je relatie te redden?
  • Denk je soms dat je gewoon moet accepteren dat jullie huwelijk niet zo lekker loopt?
  • Schroom je om hulp te vragen bij het oplossen van jullie relatieproblemen?

Als je, net als ik, ooit geloofde in de liefde tussen jullie beiden, dan kan ik jullie helpen:

Snel en krachtig in het kortdurende online traject Schone lei-sessies voor het oplossen van dringende conflicten die nu tussen jullie in staan. De eerste keer ontmoeten we elkaar live en hebben we een diepgaand gesprek om samen te kijken waar het fout gaat tussen jullie en hoe het anders kan. Na het eerste gesprek krijgen jullie een relatieanalyse en opdrachten toegestuurd. De volgende contactmomenten zijn online via Skype. Makkelijk in te passen in jullie agenda; een prima basis om met een schone lei te beginnen.

Heeft je vertrouwen een forse deuk opgelopen? Zijn er structurele problemen of bijkomende factoren die inbeuken op jullie relatie: dan heb je misschien meer behoefte aan intensievere persoonlijke begeleiding. In het programma Je relatie weer op de rit krijg je de tools aangereikt om je relatie te herscheppen of misschien wel voor het eerst samen vorm te geven. Je neemt samen de regie terug en bouwt aan een sterk en gelukkig huwelijk.

Om te voorkomen dat je na de Schone lei-sessies of het traject Je relatie weer op de rit terugvalt in oude patronen, bied ik als vervolg losse onderhoudsgesprekken aan. Tijdens een APK voor je huwelijk bespreken we samen hoe jullie er in slagen om toe te passen wat je tijdens eerdere gesprekken hebt geleerd. Zo wordt voorkomen dat oude problemen weer de kop opsteken of dat een nieuw opgetreden conflict jullie relatie weer onder spanning zet.

Bel: 06 – 53 95 79 89 als je wilt overleggen welk programma het beste past bij jullie situatie, stel je vraag of laat mij je terugbellen:

” Mijn man en ik zaten in crisis nadat hij een affaire had opgebiecht. Wij zochten iemand die ons kon helpen om met elkaar in gesprek te gaan, om te helpen verwachtingen over en weer uit te spreken. We hebben hiervoor Jacoline Steegstra benaderd. We hebben hele fijne sessies met haar gehad. Jacoline is neutraal, discreet en integer. Bovendien hebben wij haar ervaren als kundig. Ze heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van wederzijds begrip en hernieuwd vertrouwen, het op een rijtje zetten van zaken en het maken van afspraken met elkaar. We zijn nog steeds (gelukkig) bij elkaar.”

M.G.

Coaching client  
“Het gesprek met jou en verslag dat je me naderhand stuurde heeft me geholpen een knoop door te hakken. Het was ten eerste al heel fijn om van de kwestie waar ik mee in mijn maag zat echt een ‘zaak’ te maken: het serieus te nemen. Ik kreeg overzicht en duidelijkheid door mijn verhaal te vertellen en de vragen die je stelde. Dankzij de opties die je schetste vond ik uiteindelijk zelf een oplossing die goed voelt.
Annelies