Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Oplossingen-relatieproblemen

Aanbod voor relatieherstel en huwelijksmediation

Ben je er al uit wat je nodig hebt om je relatie of huwelijk te herstellen? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze uit het aanbod? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Ik help je graag verder bij het maken van deze belangrijke keuze.

Gratis E-book RePair Relatietips

Start zelf met het verbeteren van jullie relatie met het E-Book RePair Relatietips. In dit E-Book laat ik je zien hoe je zelf de eerste stappen kunt zetten om de communicatie met je partner te verbeteren. Het is een kort document waar je in een samen met je partner doorheen leest. Een goede manier om het gesprek tussen jullie weer op gang te brengen.

Lees meer..

APK voor je huwelijk

Je auto laat je periodiek onderhouden om te voorkomen dat die stuk gaat. Dus waarom je huwelijk niet? Om je relatie in goede conditie te houden, kun je er beter snel bij zijn en niet wachten tot de problemen zich opstapelen.

APK voor je huwelijk kun je inzetten als eenmalige boost voor je relatie of als vervolg op een eerder traject, zodat je terugval voorkomt. De gesprekken zijn los in te plannen naar behoefte, of eens per kwartaal zodat je zeker weet dat je jezelf, elkaar en jullie huwelijk goed onderhoudt.

Lees meer.. 

Je relatie weer op de rit

Je relatie weer op de rit is een programma geschikt voor gevorderde (echt)paren, pasgetrouwden en stellen die van plan zijn hun leven met elkaar te delen. In dit traject krijg je intensief mijn persoonlijke begeleiding bij het onderhouden, versterken en verbeteren van je onderlinge relatie.

Het doel is om zo gauw mogelijk te puinruimen en oud zeer los te laten. Daarna kijken we alleen nog maar vooruit! Jullie werken samen aan een plan voor een mooie toekomst: een gezond en gelukkig huwelijk waarin er ruimte is voor jou als individu en voor jullie samen. Zo leer je blijdschap en plezier te ervaren en sneller af te rekenen met conflicten op je weg.

Lees meer..