Oplossingen voor relatieproblemen en huwelijksproblemen
Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Oplossingen voor relatieproblemen

Iedere relatie kent moeilijke periodes en soms lukt het als stel niet om daar samen uit te komen. Dit veroorzaakt vaak frustratie en teleurstelling en kan zelfs uitdraaien op een scheiding. Ben je niet meer gelukkig in je relatie en zoek je een manier om jullie huwelijk te redden? Als mediator / relatietherapeut bied ik verschillende oplossingen voor  relatieproblemen. Ik help graag bij het verbeteren van jullie relatie, zodat jullie weer gelukkig samen verder kunnen.

Aanbod relatietherapie en huwelijksmediation

Ben je er al uit wat je nodig hebt om je relatie of huwelijk te herstellen? Of heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze uit het aanbod? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan. Ik help je graag verder bij het maken van deze belangrijke keuze. Als huwelijkstrainer bied ik:

  • De mogelijkheid tot een gratis eerste consult;
  • 24/7 ondersteuning via de e-mail;
  • De keuze voor gesprekken in mijn praktijk, bij je thuis of via Skype;

Mediator Leeuwarden

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden
T: 06 53 957 989
M: info@huwelijkstrainer.nl

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur

 

“Als huwelijkstrainer bied ik verschillende oplossingen voor huwelijksproblemen en help ik graag bij het verbeteren van jullie relatie, zodat jullie weer gelukkig samen verder kunnen.”

Gratis E-book RePair Relatietips

Verbeter je relatie door zelf een start te maken met behulp van het E-Book RePair Relatietips. In dit E-Book laat ik je zien hoe je zelf de eerste stappen kunt zetten om de communicatie met je partner te verbeteren. Het is een kort document dat je samen met je partner in een avond kunt lezen. Dit is een goede manier om het gesprek tussen jullie weer op gang te brengen.

APK voor je huwelijk

Je auto laat je periodiek onderhouden om te voorkomen dat deze stuk gaat. Dus waarom je huwelijk niet? Om je relatie in goede conditie te houden, kun je er beter snel bij zijn en niet wachten tot de problemen zich opstapelen.

APK voor je huwelijk kun je inzetten als eenmalige boost voor je relatie of als vervolg op een eerder traject, zodat je terugval voorkomt. De gesprekken zijn los in te plannen naar behoefte, of eens per kwartaal zodat je zeker weet dat je jezelf, elkaar en jullie huwelijk goed onderhoudt.

Je relatie weer op de rit

Je relatie weer op de rit is een programma geschikt voor gevorderde (echt)paren, pasgetrouwden en stellen die van plan zijn hun leven met elkaar te delen. In dit traject krijg je intensief mijn persoonlijke begeleiding bij het onderhouden, versterken en verbeteren van je onderlinge relatie.

Het doel is om zo gauw mogelijk puin te ruimen en oud zeer los te laten. Daarna kijken we alleen nog maar vooruit! Jullie werken samen aan een plan voor een mooie toekomst: een gezond en gelukkig huwelijk waarin er ruimte is voor jou als individu en voor jullie samen. Zo leer je blijdschap en plezier te ervaren en sneller af te rekenen met conflicten op je weg.

Losse relatiegesprekken

Zie je een langer traject van relatietherapie niet zitten, maar wil je wel werken aan het verbeteren van je relatie of huwelijk? Dan kunnen een of meerdere losse relatiegesprekken de oplossing zijn voor jou (en je partner). Eén gesprek kan al voldoende zijn om je weer op de juiste weg te helpen. Je kunt de relatiegesprekken alleen aangaan, maar ook je partner meenemen. Je mag zelf kiezen of je voor deze gesprekken langskomt bij mijn praktijk in Leeuwarden, of deze liever thuis of via Skype of FaceTime voert.

Kosten oplossingen voor relatieproblemen

Bekijk hieronder de tarieven voor de verschillende oplossingen die ik bied.

Soort gesprek Kosten
De APK voor je huwelijk (coachingsmiddag) € 425,-
Je relatie weer op de rit (halfjaarprogramma) € 1.497,-
Een individueel gesprek in de praktijk in Leeuwarden € 100,-
Een gezamenlijk gesprek in de praktijk in Leeuwarden € 120,-
Een individueel gesprek op een andere locatie naar keuze € 100,-
Een gezamenlijk gesprek op een andere locatie naar keuze € 120,-
Een gesprek via Skype of FaceTime € 100,-
Een consult per telefoon of mail € 50,-

Contact met de Huwelijkstrainer in Leeuwarden

Weet jij al welke van bovenstaande oplossingen jou kan helpen bij het verbeteren van je huwelijk of heb je juist hulp nodig bij het maken van je keuze? Neem gerust contact met mij op of vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Relatietherapie
Leeuwarden

Contactgegevens

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Contactgegevens

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners