Huwelijks mediation Leeuwarden - kiezen voor een gelukkig huwelijk
Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Voor wie is relatietherapie en mediation geschikt?

Ik help echtparen en stellen:

  • een einde te maken aan terugkerende ruzies en betere communicatie
  • elkaars gevoelens en behoeften te leren begrijpen
  • opnieuw met elkaar verbinding te maken
  • liefde en intimiteit terug te vinden
  • praktische keuzes te maken voor een gezonde en sterke relatie

Stellen die uit elkaar groeien ervaren na enkele gesprekken al meer verbondenheid. Ze worden zich bewust van onnodige ballast in hun leven en agenda waardoor ze bereid zijn gezondere keuzes te maken, nieuwe gewoontes aan te leren en ruimte te maken voor de liefde en elkaar. 

Mijn visie: geef liefde een kans! Laat het een fundament zijn onder je gezin in het voordeel van alle gezinsleden

Mijn aanpak: praktisch, oplossingsgericht, met aandacht voor emoties en een toekomstgerichte blik. 

Zit je in een relatiecrisis? Wil je hulp bij het oplossen van relatieproblemen? Onderzoeken of er relatieherstel mogelijk is na ontrouw?

Je weg (terug) naar een gelukkig huwelijk begint hier

 

Je hebt vast al van alles geprobeerd om weer gelukkig te worden in je relatie. Toch kom je er niet uit. Steeds heb je ruzie over dezelfde onderwerpen. Je voelt dat de afstand tussen jullie steeds groter wordt en de romantiek lijkt helemaal verdwenen. Beiden hebben jullie drukke levens, maar amper tijd voor elkaar.

In het begin was het zo anders en hadden jullie alleen oog voor elkaar. Nu lijkt de hechte band verdwenen en voel je je eenzaam. Zo blijven aanmodderen wil je niet, maar een scheiding of relatiebreuk wil je beslist voorkomen. Je hecht veel waarde aan jullie huwelijksbelofte en bent bereid er alles aan doen om je relatie te redden.

Als je, net als ik, gelooft in blijvende liefde en een leven waarin je zelf en samen voldoening, geluk en tevredenheid vindt, dan wil ik je graag helpen!

Snel en krachtig> met een of enkele losse relatiegesprekken om een einde te maken aan de twijfels die je voelt. Samen onderzoeken we waar je twijfels en frustraties vandaan komen.

Wat heb je nodig om krachtiger in je relatie te staan? Hoe kun je in alle eerlijkheid onderzoeken of er hoop op herstel voor je relatie is? En wat zijn de groeimogelijkheden voor jou of jullie samen?

Meld je zelf aan voor een gesprek of kom samen met je partner. Bij mij in de mediationpraktijk in Leeuwarden, of elders op een neutrale plek.

Een telefonisch consult of een gesprek via Zoom / Skype / FaceTime behoort ook tot de mogelijkheden.

Direct een vraag stellen? Bel me of stuur een appje: 06 – 53 95 79 89<.

Heeft jullie onderlinge vertrouwen een deuk opgelopen?

In het programma Je relatie weer op de rit krijg je de juiste handvatten om je relatie te herstellen en te verbeteren. In dit halfjaarprogramma werk je samen met mij aan het versterken van jullie relatie. Samen installeren we nieuwe gezonde gewoontes die bijdragen aan de vitaliteit van jezelf en jullie relatie. Op een unieke manier die bij jullie past ga je aan de slag met het ontwerpen van een Liefdesplan voor de toekomst. In dat plan is er ruimte voor individuele dromen, wensen en doelen én voor het uitzetten van jullie gezamenlijke levenspad.

Ook een goede relatie heeft zorg en onderhoud nodig! Elkaar voor lief nemen en gewoon de boel de boel laten, leidt gemakkelijk tot verwijdering. Om je naar elkaar toe te richten, samen op koers te blijven, een lastig gesprek aan te gaan of een specifieke ruzie uit te praten is er de APK voor je huwelijk. 

Zo houd je een vinger aan de pols om je relatie gezond en vitaal te houden.

NB!! De APK is ook een goed vervolg om na het halfjaartraject te voorkomen dat je terugvalt in oude patronen en gewoontes.

Overleggen wat het beste past bij jou / jullie situatie? Bel gerust: 06 – 53 95 79 89 zodat we samen kunnen kijken naar een maatoplossing voor jullie situatie.

 

 

 
” Mijn man en ik zaten in crisis nadat hij een affaire had opgebiecht. Wij zochten iemand die ons kon helpen om met elkaar in gesprek te gaan, om te helpen verwachtingen over en weer uit te spreken. We hebben hiervoor Jacoline Steegstra benaderd. We hebben hele fijne sessies met haar gehad. Jacoline is neutraal, discreet en integer. Bovendien hebben wij haar ervaren als kundig. Ze heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van wederzijds begrip en hernieuwd vertrouwen, het op een rijtje zetten van zaken en het maken van afspraken met elkaar. We zijn nog steeds (gelukkig) bij elkaar.”
M.G.

Coaching client  
“Het gesprek met jou en verslag dat je me naderhand stuurde heeft me geholpen een knoop door te hakken. Het was ten eerste al heel fijn om van de kwestie waar ik mee in mijn maag zat echt een ‘zaak’ te maken: het serieus te nemen. Ik kreeg overzicht en duidelijkheid door mijn verhaal te vertellen en de vragen die je stelde. Dankzij de opties die je schetste vond ik uiteindelijk zelf een oplossing die goed voelt.
Annelies

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Relatietherapie
Leeuwarden

Contactgegevens

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners

Over relatietherapeut Jacoline Steegstra

Ik ben Jacoline Steegstra, EFT relatietherapeut in Leeuwarden gespecialiseerd in het bemiddelen bij huwelijks- problemen, het oplossen van relatieproblemen en het voorkomen van een echtscheiding. Ik begeleid jullie graag bij het opbouwen van een liefdevolle en stabiele relatie.

Volg me ook op:

Relatieprikkel

Regelmatig in je inbox.

Contactgegevens

Jacoline Steegstra
Fonteinland 7C
8913 CZ Leeuwarden

T: 06-53957989
info@huwelijkstrainer.nl
KvK: 01159383

Partners