Direct hulp nodig? Bel meteen: 06-53957989 info@huwelijkstrainer.nl

Voor wie is huwelijks mediation geschikt?

Je weg terug naar een gelukkig huwelijk begint hier

Je relatie zou een topprioriteit moeten zijn. Nietwaar?

De diensten die ik aanbied zijn bedoeld voor gevorderde echtparen, pasgetrouwden, opnieuw getrouwden, stellen en verloofden die geloven in de belofte van het huwelijk, die sterk en bewust in het leven staan, maar die elkaar op dit moment even kwijt zijn.

Je hebt al van alles geprobeerd. Toch heb je steeds weer onenigheid over dezelfde onderwerpen. Je merkt dat er afstand tussen jullie is ontstaan en de romantiek lijkt helemaal verdwijnen. Beiden heb je drukke levens, maar amper tijd voor elkaar.

In het begin hadden je alleen oog voor elkaar. Maar nu lijkt de hechte band verdwenen. Zo blijven aanmodderen wil je niet, maar een scheiding wil je beslist voorkomen. Je hecht veel waarde aan jullie huwelijksbelofte en bent bereid er alles aan doen om je relatie te redden.

Scheuren

Het gaat erom dat je relatie nu scheuren vertoont. Die scheuren worden alleen maar groter als je er niets aan doet. Je eigen goed bedoelde lijmpogingen hebben weinig effect gehad.

  • Heb je tevergeefs geprobeerd zelf je relatie te redden?
  • Denk je soms dat je gewoon moet accepteren dat jullie huwelijk niet zo lekker loopt?
  • Schroom je om hulp te vragen bij het oplossen van jullie relatieproblemen?

Als je, net als ik, ooit geloofde in de liefde tussen jullie beiden, dan kan ik jullie helpen:

Snel en krachtig met een of enkele losse relatiegesprekken om een einde te maken aan de twijfels die je voelt. Meld je zelf aan voor een gesprek of kom samen met je partner. Bij mij in de mediation praktijk in Leeuwarden, of elders op een neutrale plek. Een telefonisch consult of via Skype behoort ook tot de mogelijkheden. Direct afspreken? Bel 06 – 53 95 79 89.

Heeft jullie onderlinge vertrouwen een deuk opgelopen? Zijn er structurele problemen die inbeuken op jullie relatie: dan heb je misschien meer behoefte aan intensievere persoonlijke begeleiding. In het programma Je relatie weer op de rit krijg je de juiste handvatten om je relatie te herstellen en te verbeteren. Gedurende een half jaar werk je samen aan het versterken van je huwelijk en het ontwerpen van een Liefdesplan voor de toekomst. In dat plan is er ruimte voor individuele dromen, wensen en doelen én voor jullie gezamenlijke levenspad.

Wanneer je relatie wel goed is, maar je beseft dat die wel onderhoud nodig heeft, kun je gebruik maken van de dienst APK voor je huwelijk. Check met regelmaat of je nog samen op koers zit, praat conflicten tijdig uit, stem af, overleg en houd een vinger aan de pols om je relatie gezond en gezellig te houden. De APK is ook een goed vervolg op bij voorbeeld het traject Je relatie weer op de rit.

Bel: 06 – 53 95 79 89 als je wilt overleggen welk programma het beste past bij jullie situatie, stel je vraag of laat mij je terugbellen:

 

” Mijn man en ik zaten in crisis nadat hij een affaire had opgebiecht. Wij zochten iemand die ons kon helpen om met elkaar in gesprek te gaan, om te helpen verwachtingen over en weer uit te spreken. We hebben hiervoor Jacoline Steegstra benaderd. We hebben hele fijne sessies met haar gehad. Jacoline is neutraal, discreet en integer. Bovendien hebben wij haar ervaren als kundig. Ze heeft zeker bijgedragen aan het vergroten van wederzijds begrip en hernieuwd vertrouwen, het op een rijtje zetten van zaken en het maken van afspraken met elkaar. We zijn nog steeds (gelukkig) bij elkaar.”

M.G.

Coaching client  
“Het gesprek met jou en verslag dat je me naderhand stuurde heeft me geholpen een knoop door te hakken. Het was ten eerste al heel fijn om van de kwestie waar ik mee in mijn maag zat echt een ‘zaak’ te maken: het serieus te nemen. Ik kreeg overzicht en duidelijkheid door mijn verhaal te vertellen en de vragen die je stelde. Dankzij de opties die je schetste vond ik uiteindelijk zelf een oplossing die goed voelt.
Annelies