Direct hulp nodig? Bel meteen: 06 53 95 79 89 info@huwelijkstrainer.nl

APK voor je huwelijk

 

Je auto laat je periodiek onderhouden. Waarom dan geen APK voor je huwelijk?

Met regelmaat kijken of je nog op koers zit en tevreden bent over je relatie. Met periodieke gesprekken houd je samen de vinger aan de pols en ben je er snel bij als het even niet zo lekker loopt. Je voorkomt zo dat de krimpscheurtjes in je relatie groter worden en dat je huwelijk straks niet meer te repareren is.

Een APK voor je huwelijk is voor stellen waarmee ik eerder heb gewerkt tijdens de online Schone lei-sessies of bij het traject Je relatie weer op de rit. Op die manier kan ik je voldoende diepgang bieden in losse gesprekken die we bij voorbeeld maandelijks, per kwartaal of halfjaarlijks inplannen. Ik ken jullie, je problemen en je voorgeschiedenis.

De APK-gesprekken zijn een goed vervolg op eerdere trajecten. Bij voorbeeld wanneer je al wel weer op de goede weg zit, maar nog af en toe een steuntje in de rug kunt gebruiken om te voorkomen dat je weer vervalt in oude patronen. Of je kunt de APK voor je huwelijk inzetten wanneer zich een echtelijke ruzie voordoet. Als mediator sta ik jullie bij met het oplossen van een ruzie en help ik jullie om zelf te komen tot een oplossing.

Tijdens een kop koffie kijken we of er nieuwe spanningen de kop opsteken en voorkomen we dat dit storingen veroorzaakt.

Afspraak maken voor een APK-gesprek?